Dag 4 Dreilandersee 23-08-2018

Donderdag 23 augustus- Dreilandersee – 15 km

Donderdag 23 augustus- Dreilandersee – 15 km

 

 

De dag begon mooi, het was zonnig en warm. Stéphane dropte ons in ’t midden van de velden.

Maisvelden, weids heidelandschap en bospaden waren het decor van onze ochtendwandeling. We volgden het pad “ Spure suchen “ in het Grafschaft Bentheim. In de verte kruisten een paar reeën ons pad. Ook hier waren de gevolgen te zien van de zeer hoge temperaturen van de afgelopen maanden. Vele vennen waren zo goed als uitgedroogd en als er nog water was dan was het peil wel heel laag. De omgevallen bomen waren stille getuigen van de zomerstorm. Een heel klein schattig kikkertje lokten heel wat ah’s en oh’s uit. Zo naderden we het eindpunt van deze voormiddag. In hotel Seeblick aan de Dreilandersee werden we vergast op een lekkere broodjeslunch. Vanuit het restaurant hadden we een mooi zicht op het meer met zijn recreatiemogelijkheden.

De zon had ondertussen plaats gemaakt voor een wel erg grijze hemel. Na de middag kozen we voor de 6 km. Terug langs het meer trokken we de bossen in en ja daar was de zon weer. Vrolijk stapten we naar ons eindpunt. Nog even de beentjes strekken en dan werden we opgepikt door de bus, richting Suddendorf.

’s Avonds was het een martinidrink in de bar, iedereen was welkom. Daarna konden we met onze voetjes onder tafel smullen van het lekkere diner. Nog wat gezellig keuvelen bij een drankje en dan was het weer bedtijd.

 

Voor meer foto's van deze dag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOP