Lidgeld

Lidgeld 2017

 

Het lidgeld voor 2016 bedraagt 20 €. Voor dit geld ben je dan wel bij ons verzekerd en krijg je regelmatig ons clubblad dat boordevol informatie staat betreffende alles wat onze club betreft. Ook kan je deelnemen aan alle activiteiten die onze club inricht zoals buitenlandse reizen,familiale wandelingen en ook,natuurwandelingen en ook een 3 tal busreizen naar andere clubs, wij richten ook een jaarlijks clubfeest in dat door iedereen gesmaakt wordt. Bij het vernieuwen van uw lidgeld heb je ook dit jaar weer recht op een gratis Marching ter waarde van 8 €. De overgrote meerderheid van onze leden krijgen ook een terugbetaling van het lidgeld of een groot gedeelte hiervan via hun mutualiteit.

 

De betaling van het lidgeld kan gebeuren op de volgende manieren:

 

WEGENS STOPZETTING VAN DE CLUB KUNNEN ER VOOR 2019 GEEN NIEUWE LEDEN MEER TOE TREDEN

 

 

GRATIS MARCHING 2016 BIJ HERNIEUWING VAN HET LIDGELD

 

Het bestuur heeft ook dit jaar weer besloten dat er, bij vernieuwing van het lidgeld, één Walking in Belgium per gezin gratis kan gegeven worden.

Je moet deze Marching wel bestellen voor 12/11/2016 bij Charles Speeck op het nummer 03 665 23 88 of 0477 728 524 of gewoon via e- mail .

Dit is vooral een technische kwestie want wij moeten deze boeken op voorhand bestellen en we kunnen ons ook niet veroorloven om een groot aantal boeken te veel te bestellen gezien de kostprijs ervan want ook de aankoopprijs van de Marching is gestegen.

Ook andere bestuursleden kan je contacteren om te bestellen.

Deze Marching kan worden afgehaald op onze eigen Najaarstocht van 20/11/2016 of onze Nieuwjaars wandeling van 14/01/2017 of ten laatste op onze memorial STAN VAN CAMP – Pannenkoekentocht van 29/01/2017. Tot 12 uur kan op deze tocht de Marching worden afgehaald. Daarna worden de resterende Marchings onherroepelijk doorverkocht. Andere afspraken kunnen steeds worden gemaakt

met Charles Speeck op de bekende nummers. Gezien het gewicht van dit boek en de daaruit voortspruitende verzendingskosten kunnen wij dit niet opsturen.

TOP