Lid worden (of niet)

Lid worden (of niet)

 

We weten het: om deel te nemen als wandelaar hoef je niet noodzakelijk lid te zijn van een wandelvereniging. Hoewel de ene voet voor de andere zetten gelijk blijft als je deel uitmaakt van een wandelclub of niet, biedt het lidmaatschap als wandelaar bij een Wandelsport Vlaanderen club zeker veel voordelen.

 

Hieronder vind je een overzicht van wat je extra krijgt als lid van een Wandelsport Vlaanderen club:

 

- je krijgt een officiële lidkaart van je club waardoor je op elke wandeltocht, waar je aan deelneemt, minimum een korting van 0,40 euro krijgt op de officiële inschrijvingsprijs; bovendien ben je door deze lidkaart ook super verzekerd tijdens je deelname aan een wandeltocht, én heb je de ruggesteun, en de begeleiding, van je club indien er zich een verzekeringsgeval voordoet op een wandeltocht;

 

- je ontvangt een gratis abonnement op het recreatief tijdschrift Gezond Op Stap; (Een jaarabonnement kost anders 15 euro)

 

- je krijgt een serieuze korting bij aankoop van de wandelgids Walking. Je betaalt max. 8 euro per gids (anders kost de Walking je 15 euro, of 20 euro thuisgestuurd), maar vaak betaal je nog minder via je wandelvereniging;

 

- je krijgt elk jaar een gratis wandelboekje (waarde 1 euro per stuk), dat je laat afstempelen op de wandelingen.

 

Per 15 wandeltochten krijg je daarenboven volledig gratis een kortingcheque van 1 euro op onze Wandelsport Vlaanderen infostanden. Deze kortingcheque kan je terug gebruiken bij de aankoop van nuttige en leuke producten voor de wandelaar.

 

Als lid van een Wandelsport Vlaanderen wandelclub geniet je bovendien steeds van extra voordelen, of extra kortingen op de producten of diensten die de federatie, of haar partners, aanbieden. Je wordt steeds als eerste via Gezond Op Stap of via de Wandelsport Vlaanderen e-nieuwsbrief geïnformeerd en krijgt zo de kans om snel uw voordeel te halen en dit voordeelpakket wordt in de toekomst systematisch verder uitgebreid door onze federatie;

 

Via je wandelclub kan je zelfs erkend worden voor de prestaties die je levert voor de club. Afhankelijk van het aantal tochten waar je voor de club aan deelnam, of van het aantal km. dat je als lid van je club wandelt, krijg je van onze federatie een speciaal schildje, een diploma en een gratis etentje aangeboden;en vergeet tenslotte niet alle extra voordelen die je daarenboven nog bekomt via je wandelclub zelf, zoals o.a.:

- busreizen naar binnen- en buitenland aan super voordelige prijzen;

- een eigen clubtijdschrift met specifiek clubnieuws; jaarlijks clubactiviteiten zoals een clubfeest, clubproducten voor de wandelaars, enz.

- het gezellige socio-cultureel kader van ‘wij-clubleden samen’ bij deelname aan wandelingen;

- de ruggesteun van de clubleden als je hen nodig hebt (b.v. om te carpoolen, enz.).

 

Maar het belangrijkste is natuurlijk de gezonde stimulans die je krijgt als lid van een Wandelsport Vlaanderen wandelclub om dagelijks en wekelijks op pad te gaan, en zo permanent je eigen gezondheid optimaal te houden en je conditie te verzorgen.

Wandelaars zijn blije, gezonde en fitte mensen. Ze blijven langer actief, leven langer en houden langer een prima conditie. Dit vertaalt zich in een hogere levenskwaliteit en zich beter voelen, dag na dag.

 

Zou je jezelf deze voordelen nog langer willen onthouden?

TOP