Hoe deelnemen

HOE DEELNEMEN AAN

EEN AKTIVIA-WANDELTOCHT

 

Iedereen kan vrij deelnemen aan een Wandelsport Vlaanderen-wandeltocht, ongeacht of men lid is van een vereniging of niet. Deelnemen is eenvoudig en verplicht tot niets. De lijst van alle wandelorganisaties vind je in het boek Walking in Belgium of op de site WandelsportVlaanderen

 

Iedereen kan vrij starten tussen de opgegeven starturen (bv. 8 - 15 u.). Een inschrijvingskaart kunt u bekomen in de startplaats van de tocht.

 

Na invullen deponeert u het luik “inschrijfkaart” in de startbus (nabij de uitgang), en u neemt luik “controlekaart” mee op de wandeltocht.

 

Wandelen is eenvoudig en gebeurt op eigen tempo. U kiest ter plaatse een afstand (bv. 6 km, 12 km, ...) en volgt de speciale wandelpijltjes. Op regelmatige tijden is een “rustpost” voorzien. Daar kunt u even pauzeren en iets eten of drinken vooraleer u verder stapt. Hier laat u ook telkens luik “controlekaart” afstempelen.

 

Ongeacht welke afstand u kiest, steeds komt u op het einde in de startzaal terug. Daar kunt u al dan niet uw persoonlijk wandelboekje laten afstempelen, en er eventueel nog wat uitrusten na de tocht.

 

 

TOP